Samen – Anders – Groen

Laadpassen
Op het laadplein aan de Hendrik Marsmanweg en aan de Henriëtte Roland Holststraat in Culemborg, kan geladen worden met de VrijstadEnergie-pas.

Elders met de andere pas(sen).

De passen bevinden zich in het armleuning-opbergvak van de middenconsole in de auto’s.

Navigatie in de auto
In de navigatie in de auto worden de laadpalen in de buurt aangegeven. Groen is ‘vrij’. Rood is ‘bezet’. Grijs is ‘niet van de gemeente’; dit kan een openbare paal zijn in eigendom van een benzinestation, een hotel/ restaurant of autogaragehouder.

Handige Apps
Een overzicht van laadpalen en gerelateerde routeplanners

De Duitse Goingelectric geeft op haar website zowel een mooi overzicht van alle laadpalen in Europa als een goed functionerende routeplanner: https://www.goingelectric.de/stromtankstellen/routenplaner/

Let op dat je eerst wel de gegevens over de auto invoert, anders gebeurt er niets.

De New Motion app / Shell Recharge geeft een overzicht van alle verschillende openbare laadpalen in heel Europa; tevens de beschikbaarheid en de laadsnelheid.

Download de app voor
iOS
Google

De app genaamd ‘A Better Route Planner’ (ABRP) is een routeplanner. Zo kan je van tevoren informatie over jouw auto invoeren, zoals het verbruik, de batterijlading bij begin van de reis en de gewenste batterijlading op de plaats van bestemming.

Download de app voor
iOS
Google

Wil jij ook een CoöperatieAuto in de wijk?

Ben je met vier buurtgenoten (of meer) die een CoöperatieAuto willen rijden? Meld dat dan bij ons, en vraag of we kunnen bekijken of je in jouw buurt/straat een deelauto kunnen plaatsen.

Partners en vrienden