Samen – Anders – Groen

Samen
Innovatief aan de slag met een eigen park van coöperatieve, elektrische auto’s; dat willen wij! Wij werken aan een aanbod voor particulieren en organisaties en een slimme combi daarvan ten behoeve van meer schone lucht en meer ruimte. Wij zijn een relatie aangegaan met de Europese ‘The Mobility Factory’ met betrekking tot de registratie en facturering van het coöperatief gebruik. In Culemborg en Tiel hebben we op het moment 5 nieuwe Renault Zoe’s en 1 Nissan Leaf met het geavanceerde deelsysteem rijden. En met succes!

Je kunt al de beschikbare coöperatieauto’s in de buurt via een elektronisch overzicht eenvoudig met je smartphone plannen of direct gebruiken, openen en sluiten en … erg handig, op afstand uitlezen van de laadstand. We delen onze ervaring graag met andere initiatiefnemers die in hun buurt minimaal 2 elektrische auto’s coöperatief willen delen en samen willen investeren.

De gebruikers gaan een duurzame contractrelatie (minimaal 2 jaar) met elkaar aan. Het bijzondere van het CoöperatieAuto-concept is dat er alleen voor een maandelijks kilometerpakket naar keuze wordt betaald en niet voor de tijd dat je rijdt.

Zo bereiken we onze doelen:
Schonere lucht, minder productie, meer ruimte en kosten delen.
We houden gezamenlijk People, Planet en Profit in balans.

Waarom samen met een elektrisch wagenpark rijden?

… elektrisch rijden?

– Omdat het schoner en stiller is.

… waarom samen?

Omdat hierdoor minder auto’s nodig zijn, dus:

– ontstaat er meer ruimte op straat;
– hoeven minder auto’s geproduceerd te worden;
– wordt elektrisch autorijden voor iedereen financieel haalbaar.

… met CoöperatieAuto?

– Omdat het een coöperatie is, dus zonder winstoogmerk.
– Omdat CoöperatieAuto partijen met elkaar kan verbinden.
– Omdat je kunt meegenieten van CoöperatieAuto’s schaalvoordelen.
– Omdat CoöperatieAuto veel praktijkervaring heeft met samen elektrische auto’s rijden.

Wil jij ook een CoöperatieAuto in de wijk?

Ben je met vier buurtgenoten (of meer) die een CoöperatieAuto willen rijden? Meld dat dan bij ons, en vraag of we kunnen bekijken of je in jouw buurt/straat een deelauto kunnen plaatsen.

Partners en vrienden